BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com  
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read  

Go Back   BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com > BMW 5-Series (E60) Forums (2004 - 2009) > General 5-series (E60) Forum

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-18-2021, 01:42 AM   #1
Killaduce
New Member
Canada
0
Rep
10
Posts

Drives: ‘10 BMW 535i X-Drive M
Join Date: Jul 2021
Location: Ottawa, ON

iTrader: (0)

Downgrading module from ekp3 to ekp2 not working!?!?

My ekpm3 module in the trunk, has gone off the sh*ts lol and keeps overheating i guess.. & I just actually replaced the fuel pump itself and all its connectors/housing etc… but ekpm3 module still spazzing and prob even dead at this point tbh.. so I need to take my ekp2 module I have from a 535 e60 that’s actually two years older than my 535.. I flashed the “ZBE” and thought I even programmed it all right.. but inpa or any other app, seems to still say that it’s an ekp3 module when I run any scans etc. So I clearly skipped a step or did sum wrong a litre advice or help, to point me in the right direction would be greatly appreciated
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:19 PM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST