BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com  
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read  

Go Back   BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com > BMW 5-Series (E60) Forums (2004 - 2009) > General 5-series (E60) Forum

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-02-2022, 09:56 PM   #1
andcool69
Registered
0
Rep
1
Posts

Drives: 2006 525i
Join Date: May 2022
Location: Fort Worth, TX

iTrader: (0)

2006 525i troubleshooting

Hello! Recently purchased a 2006 525i. Had a small oil leak and I replaced the valve cover gasket which resolved that issue. No other issues with the car until today. The car will not even turn over or make any noise when trying to start, battery has been checked and verified as good. These three error codes are up on the dash. Anyone have any suggestions where to go from here? Thank you and I look forward to learning from this community!
Attached Images
   
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:04 AM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST