BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com  
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read  

Go Back   BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com > BMW 5-Series (E60) Forums (2004 - 2009) > General 5-series (E60) Forum

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-12-2022, 06:52 PM   #1
qsaghar
Registered
0
Rep
1
Posts

Drives: 2009 BMW 528i
Join Date: May 2022
Location: Orlando

iTrader: (0)

Question Low battery readings at underhood terminals

My 2009 BMW 528i has developed a peculiar problem. I can't charge the battery fully using the underhood terminals, and a battery test at those terminals show only 200 CCA from a 900 CCA battery + only 20% charge. However when I test the battery at the trunk terminals, tester readings show 901 CCA and 99% charge. Battery is fairly new, only about 4 months old. All the terminals look clean without any corrosion. I did not register the new battery when I installed it, but I don't think that non-registration would result in such drastically different readings. Can someone tell me if the underhood cables are a direct run from the battery in the trunk or do they go through some kind of junction box?
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:33 AM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST