BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com  
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read  

Go Back   BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com > BMW 5-Series (E60) Forums (2004 - 2009) > General 5-series (E60) Forum

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-23-2021, 03:12 PM   #1
chrisymarr
Private
15
Rep
87
Posts

Drives: 318d
Join Date: Apr 2010
Location: Northern Ireland

iTrader: (0)

iDrive screen blank and red lines after Android install

Wonder if anybody has seen this issue before.

I decided to install an Android screen in my E61 today.

The car is a 2007 with a CHAMP basic head unit with the smaller screen.

As I hooked up the new screen I was unable to view the existing iDrive.

I then proceeded to reinstall the original screen now the screen is black with red lines running through it although the head unit it self is working with audio working as expected

Is there a way to rectify this or is it new head unit time?
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST