BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com  
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read  

Go Back   BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-15-2019, 07:34 PM   #1
stimey
Private First Class
3
Rep
193
Posts

Drives: e90
Join Date: Apr 2010
Location: nova

iTrader: (3)

Error from App

Please help. Got this error message from the app. Tried uninstall and re-install but that didnt work.

Thanks!

https://s306.photobucket.com/user/sd...34921.jpg.html
Appreciate 0
      05-15-2019, 08:37 PM   #2
discoboy1
Lieutenant Colonel
discoboy1's Avatar
Canada
80
Rep
1,506
Posts

Drives: E82 1M VO/F30 328D
Join Date: Mar 2005
Location: Montreal

iTrader: (3)

I have the same error Android app please fix!!
Appreciate 0
      05-15-2019, 08:44 PM   #3
shadow135i
New Member
15
Rep
27
Posts

Drives: 2009 6mt 135i (shadow)
Join Date: Jan 2015
Location: Dallas, Tx

iTrader: (0)

Me too, hopefully a fix is coming soon
Appreciate 0
      05-15-2019, 09:05 PM   #4
p1zaul
Enlisted Member
5
Rep
43
Posts

Drives: e93 black sapphire metallic
Join Date: Jan 2019
Location: Charlotte NC

iTrader: (0)

Getting same for a few days now
Attached Images
 
Appreciate 0
      05-15-2019, 10:11 PM   #5
Mark
Administrator
Mark's Avatar
United_States
4730
Rep
4,203
Posts

Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA

iTrader: (1)

Garage List
Quote:
Originally Posted by stimey View Post
Please help. Got this error message from the app. Tried uninstall and re-install but that didnt work.

Thanks!

https://s306.photobucket.com/user/sd...34921.jpg.html
Quote:
Originally Posted by discoboy1 View Post
I have the same error Android app please fix!!
Quote:
Originally Posted by shadow135i View Post
Me too, hopefully a fix is coming soon
Quote:
Originally Posted by p1zaul View Post
Getting same for a few days now
This should hopefully be fixed now
__________________
Appreciate 0
      05-15-2019, 10:21 PM   #6
ItsGary
Lieutenant Colonel
ItsGary's Avatar
Canada
1093
Rep
1,851
Posts

Drives: 2009 E90 M3
Join Date: Oct 2017
Location: Vancouver

iTrader: (0)

The app hasn't worked on iOS for me in 2 days now.
__________________
Instagram: @Namsaur
OH YEAH YEAH
Appreciate 0
      05-16-2019, 06:04 AM   #7
p1zaul
Enlisted Member
5
Rep
43
Posts

Drives: e93 black sapphire metallic
Join Date: Jan 2019
Location: Charlotte NC

iTrader: (0)

fixed!
__________________
2009 e93 Black Sapphire
Appreciate 0
      05-16-2019, 06:34 AM   #8
stimey
Private First Class
3
Rep
193
Posts

Drives: e90
Join Date: Apr 2010
Location: nova

iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by p1zaul View Post
fixed!
Seems good now thanks!!
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:27 PM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST