BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com  
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read  

Go Back   BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com > BMW 5-Series (E60) Forums (2004 - 2009) > Photo Gallery and Media Forum

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-24-2011, 12:21 PM   #1
barrack
New Member
 
Drives: BMW 530i
Join Date: Apr 2011
Location: Jakarta, Indonesia

Posts: 7
iTrader: (0)

[Request] E60s on KW Coilovers

Hi guys,

I'm new here and I'm having problem with my KW v2. The front tires are rubbing against the springs. Could any of you who's on KW coils post a picture of your car here? My car might be a tad too low. And also, if you could tell me the offset of your front wheels, it would be great.

Oh and since this is the gallery section, I'll post a pic of my car.

Thanks!
Attached Images
  
barrack is offline  
0
Reply With Quote
      05-26-2011, 09:33 AM   #2
REALIST-E60
New Member
 
Drives: 2006 BMW 530i
Join Date: May 2011
Location: Montreal

Posts: 19
iTrader: (0)

Wheels

Whatsup bro I'm not sure but maybe it's a bad install or the car is too low.. I have a >?< about you're rims .. I picked up my 06 530i last week and I have the same wheels but not charcoal like yours just wondering if u got them like this or u got them painted they are sick! An let me know if there 17"or 18" and the color. Thx.
REALIST-E60 is offline   Canada
0
Reply With Quote
      05-26-2011, 11:59 AM   #3
barrack
New Member
 
Drives: BMW 530i
Join Date: Apr 2011
Location: Jakarta, Indonesia

Posts: 7
iTrader: (0)

I got them like this. I'm not sure about the color. It might be gunmetal. It could have been a one-off because I bought the car when the E60 was nearing its production end. They're 18". And they rub against the KW lol.
barrack is offline  
0
Reply With Quote
      06-04-2011, 03:39 PM   #4
jelek
Enlisted Member
 
Drives: 08 535i
Join Date: Jul 2010
Location: LA

Posts: 32
iTrader: (0)

Keren..
jelek is offline  
0
Reply With Quote
      06-05-2011, 11:33 AM   #5
ihvabmr
Lieutenant
 
Drives: BMW
Join Date: Aug 2010
Location: Earth

Posts: 411
iTrader: (4)

Its either your front tires are too wide or the front wheel offset in conjunction with the wider tires that caused the rub. Look into those two possibilities..
ihvabmr is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:18 AM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST