BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com  
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read  

Go Back   BMW E60 5-Series Forum | 5Post.com > BMW 5-Series (E60) Forums (2004 - 2009) > General 5-series (E60) Forum

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-17-2009, 09:35 AM   #1
jredmile
Registered
 
Drives: 55 520d Touring M Sport
Join Date: Apr 2009
Location: NOTTS

Posts: 1
iTrader: (0)

Angry Dension 500 not functional

I have had a Dension 500 system installed in my car (E60) and so far the dealer has charged me 200 labour for nothing. I have now given up with thema dn lodged a customer complaint

I did see a recommendation for PCS in Milton Keynes who have enabled multi CD's to be shown on I Drive at a fraction of the cost already spent with the local dealer.

http://www.pcs-mk.co.uk/

When I eject the single CD I can no longer see the multi CD options.

Also on the aux box the blue LED light flashes when I perform a reset and then on the Ipod interface it goes straight to OK to Disconnect, although it does show Dension 500 whilst resetting.

I have had the install checked twice now but I am getting nowhere fast. the dip switches are set to E60 Business option.

Can anybody give me an indication if they have experienced similar and what the correction was?
jredmile is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Tags
dension

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:07 PM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST